Spoed buiten openingstijden 030 - 202 70 70
Dierenkliniek Leidsche Rijn 030 - 666 11 67
Dierenkliniek Veldhuizen - De Meern 030 - 231 79 33

Samara de Jong

Paraveterinair

Samara de Jong - Paraveterinair
Samara de Jong Paraveterinair

Ik ben Samara Sterk en woon samen met mijn gezin en 3 katten in Nieuwegein.

In 2008 heb ik mijn opleiding afgerond als paraveterinair en sinds die tijd ben ik werkzaam op de praktijk. Voor vele ben ik al een bekend gezicht omdat ik al een lange tijd op de praktijk werk. Mijn taken lopen erg uiteen, de ene dag ben ik druk met administratie en de andere dag loop ik in de operatiekamer of de opname. Elke dag is weer anders en een nieuwe uitdaging. Het leuke van dit beroep is dat geen dag hetzelfde is.

Het gedrag van dieren vind ik een erg leuk onderdeel van mijn werk, vooral het gedrag van katten, konijnen en fretten. Mochten daar problemen mee zijn kunt u bij mij altijd terecht.

In mijn vrije tijd pas ik veel op andermans dieren, ik kom vaak bij mensen thuis om hun katten te verzorgen of heb konijnen of knagers bij mij thuis staan. Vele hiervan zijn ook klanten van ons, stuk voor stuk een feest om voor ze te mogen zorgen.

Verder kan je me veel in mijn game kamer vinden, ben ik aan het wandklimmen of pak ik in de bioscoop de laatste films. Ook ga ik regelmatig lekker op pad met mijn man en mijn zoontje.

Graag verwelkom ik u binnenkort op de praktijk!