Spoed buiten openingstijden 030 - 202 70 70
Dierenkliniek Leidsche Rijn 030 - 666 11 67
Dierenkliniek Veldhuizen - De Meern 030 - 231 79 33

Donderdag 27 juni zijn wij in verband met een team-uitje gesloten vanaf 18.00 uur. Excuses voor het ongemak.
Voor spoedgevallen kunt u terecht bij EDZ Nieuwegein - 030 - 202 70 70.

Over ons

Over ons

Onze missie is om uw huisdier zo gezond mogelijk te houden. Hiervoor bieden wij alle nodige preventieve zorg, bijvoorbeeld door middel van het Dier en Zorg Plan. Mocht uw huisdier onverhoopt toch klachten of een ziekte krijgen, beschikken wij over uitgebreide onderzoeks- en behandelmogelijkheden.

Wij kunnen onderzoek doen in ons moderne laboratorium (urine- en zeer uitgebreid bloedonderzoek), digitale röntgenfoto’s en echobeelden maken om tot een diagnose te komen in geval van ziekte. Het bepalen van een plan van aanpak en behandeling doen wij altijd in overleg met u. Voor reguliere operaties en gebitsbehandelingen zijn wij volledig uitgerust met gasanesthesie en bewakingsapparatuur.

Wij werken nauw samen met vooraanstaande specialisten (orthopedie, chirurgie, interne geneeskunde) in de regio. Voor spoedgevallen buiten openingsuren werken wij samen met het EDZ (Evidensia Dieren Ziekenhuis), zodat u verzekerd bent van de best mogelijke spoedzorg.

U kunt altijd terecht bij onze assistenten voor vragen over chippen, vaccinaties, vlooien/wormen, voeding en dieetmogelijkheden. Wanneer u zich zorgen maakt over uw huisdier en niet zeker weet of een bezoek aan de dierenarts nodig is zullen zij u hierin adviseren. Zij verzorgen voor u ook graag een (gratis) puppyconsult.

Duurzaam

Als dierenkliniek dragen wij niet alleen onze huisdieren, maar ook de natuur in het algemeen een warm hart toe.

Daarom proberen wij als bedrijf zoveel mogelijk te werken met respect voor natuur en milieu. Een voorbeeld hiervan zijn de zonnepanelen die sinds circa 2015 in een groot deel van onze energie voorzien. Met ons afval gaan we zo zorgvuldig mogelijk om; scheiden waar mogelijk. Ook in ons assortiment producten en geneesmiddelen proberen we een verantwoorde keuze te maken.

Op het gebied van de diergeneeskunde proberen wij waar mogelijk een bijdrage te leveren. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld meewerken aan onderzoeken naar bepaalde ziekten of aandoeningen. Het kan dus zijn dat wij u vragen of u akkoord gaat met het insturen van monsters of informatie van uw huisdier ter ondersteuning van diergeneeskundig onderzoek.

Medewerkers

Medewerkers

Tarieven

Tarieven

Dier en Zorg Plan

Dier en Zorg Plan

Telefoonnummers en links

Telefoonnummers en links