Spoed buiten openingstijden 030 - 202 70 70
Dierenkliniek Leidsche Rijn 030 - 666 11 67
Dierenkliniek Veldhuizen - De Meern 030 - 231 79 33

Maartje Timmers

Dierenarts

Maartje Timmers - Dierenarts
Maartje Timmers Dierenarts

Ik ben Maartje Timmers en sinds 2018 mag ik mij vol trots dierenarts noemen. Sinds 2019 woon ik in Leidsche Rijn en hoor ik bij de massa immigranten van ‘jongeren’ die van Utrecht naar Leidsche Rijn verhuizen. Vanaf mijn afstuderen heb ik in verschillende Evidensia praktijken gewerkt en sinds 2020 werk ik met heel veel plezier hier.

Al voor en tijdens mijn studie liep ik veel mee met dierenartsen om een kijkje te nemen in het vak. Dit deed ik niet alleen in Nederland maar ook ik Zuid-Afrika, Thailand en Australië. Zeker door mijn reizen naar het buitenland heeft dit mijn liefde voor exotische dieren doen aanwakkeren.

Naast honden en katten houd ik ook van de Nederlandse ‘bijzondere’ dieren zoals konijnen, knaagdieren en uiteraard fretten. Deze kleine, bijzondere dieren hebben een speciaal plekje in mijn hart en daardoor voelt werken met hen altijd als een feest. Naast het kleine grut houd ik ook van de afwisseling in het vak. Het ene moment sta je te opereren en het volgende moment help je een hond met huidproblemen, een kat met een hartprobleem of bied je een luisterend oor. Huisdieren worden tegenwoordig gezien als volwaardig lid van het gezin en men dient dan ook goed met hen om te gaan. Ik zal uw dier dan ook met liefde en zorg behandelen, zoals ik ook mijn eigen dieren zou behandelen.

Thuis heb ik helaas geen exotische dieren, maar wel een hele bijzondere, maar vooral lieve kater Tim, die alle aandacht nu voor zichzelf heeft.