Spoed buiten openingstijden 030 - 202 70 70
Dierenkliniek Leidsche Rijn 030 - 666 11 67
Dierenkliniek Veldhuizen - De Meern 030 - 231 79 33

Joshua de Vos

Dierenarts

Joshua de Vos - Dierenarts
Joshua de Vos Dierenarts

Mijn naam is Joshua de Vos en sinds 2021 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Van origine ben ik afkomstig uit België, maar sinds mijn toelating aan de faculteit diergeneeskunde ben ik volledig geëmigreerd naar het mooie Nederland. Een nieuwe start, passend bij mijn nieuwe toekomst als dierenarts.

Aan energie geen gebrek! Al tijdens de opleiding was ik volop actief als bestuurslid van de studievereniging Archeaopteryx, heb ik talrijke ervaringen opgedaan bij verschillende 1ste lijn dierenartspraktijken en was ik fanatiek hondenuitlater. Daarnaast heb ik mij uitgebreid ingezet voor goede doelen zoals de dierenbescherming en de dierenambulance waar ik jarenlang vele dieren heb kunnen helpen.

Sinds mijn afstuderen ben ik werkzaam als 1ste lijn dierenarts bij Dierenkliniek Leidsche Rijn. Daarnaast ben ik ook te vinden bij het Evidensia Dierenziekenhuis Nieuwegein als spoed- en opnamearts.

Als dierenarts vind ik het mijn taak u als eigenaar en uw dier de beste zorg en advies te geven. Hiervoor is het belangrijk altijd bij te blijven leren om de laatste medische ontwikkelingen op te kunnen volgen. Naast mijn grote liefde voor dieren, ben ik vaak achter de piano te vinden of sta ik fanatiek te sporten. Samen met mijn vriend woon ik in Nieuwegein.

Ik zie u graag tegemoet in onze moderne dierenkliniek om u en uw trouwe viervoeter te mogen helpen, tot dan!