September en oktober staan bij onze kliniek wederom in het teken van de senioren.

Ouder worden gaat met gebreken, maar deze geven soms pas klachten als de ziekten al vergevorderd zijn.

Het is belangrijk een ouder dier regelmatig te laten controleren, zodat eventuele problemen tijdig ontdekt worden en een behandeling snel gestart kan worden. Tijdens de seniorencheck wordt uw huisdier nagekeken, de urine wordt onderzocht en we nemen bloed af om de belangrijkste orgaanfuncties te controleren.

De seniorencheck bieden wij in de maanden september en oktober aan voor een speciaal tarief van 120 euro. Hiervoor krijgt u:

  • Uitgebreid consult
  • Urine onderzoek
  • Bloedonderzoek (lever, nieren, suiker, ontstekingseiwitten)
  • Aanvullend bloedonderzoek volgens de nieuwe methodiek om vroegtijdig nierfalen vast te stellen (Sdma)
  • Gratis verpakking Sanimed Senior

Voor een seniorencheck kunt u telefonisch contact met ons opnemen of een afspraak maken via onze website.

‚Äč

Het wordt voor een ouder dier steeds moeilijker om de benodigde voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden uit het voedsel te halen en zwaarder voor de organen om dit te verwerken.

In onze praktijk is speciale voeding verkrijgbaar dat is aangepast aan de behoeften van senioren dieren: Sanimed Senior.

Doordat Sanimed Senior de benodigde voedingsstoffen in hogere mate en makkelijker op te nemen vorm aanbiedt, blijft uw huisdier langer fit en gezond.

Tijdens een senioren check krijgt u een klein-verpakking geheel gratis! Mocht u alleen de voeding willen proberen mag u natuurlijk ook altijd een gratis proefverpakking komen halen!