Spoed buiten openingstijden 030 - 202 70 70
Dierenkliniek Leidsche Rijn 030 - 666 11 67
Dierenkliniek Veldhuizen - De Meern 030 - 231 79 33

Boukje Nouwens

Dierenarts

Boukje Nouwens - Dierenarts
Boukje Nouwens Dierenarts

Mijn naam is Boukje Nouwens en sinds 2012 ben ik af en aan te vinden geweest in de praktijk als vervanger tijdens vakanties en ziekte. Sinds maart 2017 ben ik vast het team komen versterken.

Na mijn afstuderen heb ik in heel veel praktijken gewerkt als vervangend dierenarts. Ik voelde me het best op mijn plek in Leidsche Rijn niet alleen het team, maar ook de diereigenaren zijn fijn om mee samen te werken.

Ik vind het enorm belangrijk dat we er zijn voor de dieren én de eigenaren. Daarom probeer ik altijd goede uitleg te geven en verschillende mogelijkheden te bespreken, zodat we een weloverwogen keuze kunnen maken wat het beste is voor uw huisdier in uw situatie. Hiervoor is het belangrijk op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de diergeneeskunde. Dat is ook het mooie van dit vak; je bent nooit uitgeleerd. Mijn speciale aandacht gaat uit naar internistische vraagstukken, kattengeneeskunde, chirurgie en tandheelkunde. Verder ben ik lid van Caring Vets en het LED om het welzijn van dieren in het algemeen te bevorderen.

Tegelijkertijd kan ik het niet laten me bezig te houden met het reilen en zeilen van de praktijk; er valt altijd wat te verbeteren.

Thuis hebben we twee gezonde zoons, een kater en een onstuimige Duitse staande langhaar. Als ik het huishouden weer eens ontwijk, loop ik met de hond heerlijk uren door het bos om te trainen. Ach, ook daar is altijd wat te beleven!