Wat is het Huisdieren ZorgPlan?

Het Huisdieren ZorgPlan is een gezondheidsprogramma waarbij wij u ondersteunen bij de preventieve zorg voor uw huisdier. Daarnaast spreid u de kosten van preventieve zorg voor uw huisdier over een heel jaar uit.

Het Huisdieren ZorgPlan maakt het u dus gemakkelijk om het welzijn van uw huisdier te bewaken en daarnaast geld te besparen!

Hoe werkt het Huisdieren ZorgPlan?

U betaald maandelijks een vast bedrag (via automatische incasso), daarvoor ontvangt uw huisdier onder andere vaccinaties, anti-parasitaire middelen, gezondheidschecks en deskundig advies. Door middel van een bericht informeren wij u wanneer het tijd is voor een gezondheidscheck of vaccinatie. Doordat wij regelmatig uw huisdier zien, kunnen eventuele medische problemen in een vroeg stadium gesignaleerd of voorkomen worden. Ook krijgt u bericht wanneer het tijd is om de producten van het Huisdieren ZorgPlan op te halen in onze kliniek (anti-worm/vlo/tekenmiddelen). U krijgt daarnaast 10% korting op al onze overige producten en diensten.

Het Huisdieren ZorgPlan is geen verzekering, indien gewenst kunt u voor de onvoorziene kosten een verzekering afsluiten.

Wat biedt het Huisdieren ZorgPlan?

* Herinneringen voor alle nodige preventieve zorg
* Jaarlijkse basis vaccinatie met algemeen gezondheidsonderzoek
* Extra gezondheidsonderzoek bij dierenarts na half jaar
* Tussentijds consult bij de paraveterinair
* Ontworming 
* Vlooien (en teken) behandelingen 
* 10% korting op al onze overige producten en diensten

Dierenkliniek Leidsche Rijn heeft een abonnement op maat gemaakt, u kunt deze bekijken door een van de links hieronder aan te klikken:

Kattenplan

Hondenplan tot 10kg (klein)

Hondenplan 10-20 kg (middel)

Hondenplan 20-40 kg (groot)

Hondenplan 40-56 kg (extra groot)

Aanmelden voor het Huisdieren ZorgPlan

Aanmelden is eenvoudig. U vult de schriftelijke overeenkomst in en geeft die af bij ons in de kliniek. De eerste maandelijkse termijn betaalt u in de kliniek, daarna wordt het afgesproken bedrag maandelijks via de bank geïncasseerd. U sluit het Huisdieren ZorgPlan af voor 1 jaar, daarna is het maandelijks opzegbaar.

Print hier alvast uw formulier: HZP formulier

Indien u vragen heeft of wat meer uitleg wilt, kunt u natuurlijk altijd bij een van onze medewerkers terecht.