Een huisdierenverzekering

 

Verantwoord huisdierbezit brengt ook een goede verzorging voor uw huisdier met zich mee. Dat is niet alleen voeding, speeltjes of een mooie mand. Goede verzorging betekent ook dat u voorbereid bent op hoge kosten van onvoorziene medische behandelingen. Net als uzelf kan ook uw huisdier betrokken raken bij een ongeval of ernstig ziek worden.  De kosten van de benodigde behandelingen kunnen echter aanzienlijk oplopen.

Sinds een aantal jaren is het mogelijk om een huisdierenverzekering af te sluiten. Medische kosten ten gevolge van een aandoening, ziekte of ongeval worden dan (grotendeels) door de verzekeringsmaatschappij vergoed. Een geruststellende gedachte.

Waarom en bij wie verzekeren?

Wanneer u niet geconfronteerd wilt worden met financiële tegenvallers is het verstandig uw huisdier te verzekeren. Er zijn meerdere aanbieders van huisdierenverzekeringen en daarbij heeft u vaak de keus tussen verschillende pakketten. Een goede vergelijkingssite is: www.verzekerjehuisdier.nl, hier kunt u kijken welke verzekering het best bij uw situatie past.