Video:

Rondleiding

Video:

Tineke Deden

Video:

Geert Bijvoet

Video:

Frits van der Plaat

PCP Zorgplan
Petplan

Vrienden van Leidsche Rijn

Om de best mogelijke zorg te kunnen bieden zijn wij “de Vrienden van Leidsche Rijn” begonnen. Al “onze vrienden” zijn bedrijven in de omgeving van Leidsche Rijn die wij als praktijk van harte kunnen aanbevelen.

 

WoofTown Hondencentrum:wooftown
Bij WoofTown Hondencentrum staat opvoeding en het verstevigen van de relatie tussen baas en hond centraal. Buiten de puppy, puber en gehoorzaamheidscursus bieden wij ook specialisatiecursussen aan zoals Focus&Contact I en II. In onze Balans&Coördinatie cursus maken we de hond bewuster van zijn eigen lichaam. Voor de sporters onder ons, of voor degene die fit willen worden, bieden wij Woofcamp aan. Belangrijk is dat je plezierig bezig bent met de hond! Gedragstherapie en privéles is tevens mogelijk.

Beau Beau hondenuitlaatservice:Logo Beau Beau
Kim van Doornik wandelt elke dag met heel veel plezier met de hondjes uit regio Leidsche Rijn. Met kleine groepjes van 5 a 6 honden per wandeling, wordt er elke dag opnieuw een feestje van gemaakt.   


Dierenhotel Marijke:
Het enige 5 sterren honden en kattenhotel van Nederland. Het streven is uw huisdier optimaal op te vangen en te verzorgen tijdens uw afwezigheid. Uw huisdier zal genieten van veel vrijheid in het ruim opgezette hotel. Tevens wonen de eigenaren op het terrein dus is er altijd iemand aanwezig.

DogFysion:
Elma Bakker is gediplomeerd fysiotherapeut en behandelt uw hond of kat met veel geduld en liefde. Ook is er de mogelijkheid voor aquatraining in de praktijk

Vereniging Frettig Gestoord:FG_logo
Onze vereniging is opgericht om mensen die belangstelling hebben voor fretten of het houden van fretten met elkaar in contact te brengen. Wij verstrekken informatie over het houden van de fret als huisdier en doen ook aan opvang en herplaatsing.

Stichting het stinkdier:
De Stichting Het Stinkdier is in 2004 opgericht. De doelstelling van de stichting is het geven van voorlichting over het houden van stinkdieren als huisdier en het (tijdelijk) opvangen van afstands- of op straat zwervende stinkdieren

Stichting Greyhound Friends
Is een groep vrienden die jarenlange ervaring heeft met het plaatsen van greyhounds en galgo’s. De organisatie komt op voor deze honden die doorgaans onder erbarmelijke omstandigheden geleefd hebben en nu in Spaanse asielen verblijven. Greyhound Friends NL wil ze allemaal een betere toekomst bezorgen.

 

TTouch4animalsplaatje ttouch
Saskia Blok is Tellington TTouch Practitioner 1. Zij biedt hulp en begeleiding voor dieren met fysieke klachten of als u gedragsproblemen bij uw dier ervaart. Naast privé consulten geeft zij ook workshops, zowel voor honden als voor katten.

 

Katten hotel Dotje
Kattenhotel Dotje is een kattenpension, maar is er ook voor andere huisdieren.plaatje dotje
Het pension is hét hotel voor uw kat, konijn, cavia, hamster, of ieder ander niet blaffend huisdier.
Kattenhotel Dotje is gevestigd te Oudewater, centraal gelegen en goed bereikbaar.