Video:

Rondleiding

Video:

Tineke Deden

Video:

Geert Bijvoet

U-pas houders 15% korting

Video:

Frits van der Plaat

PCP Zorgplan
Petplan

December: Vuurwerkangst??

vuurwerk plaatje 1

Nog even en het is weer oudejaarsavond, gezellig oliebollen eten, champagne drinken en een knallende vuurwerkshow.

Maar voor veel huisdieren is deze periode juist een zeer stressvolle en rampzalige tijd.

Er bestaat helaas geen ‘wonderpil’ waarbij uw huisdier helemaal angstvrij zal zijn. Wel bestaan er verschillende medicijnen en voedingssupplementen die uw huisdier kunnen ondersteunen.

Hieronder een overzicht van de verschillende middelen die onderling gecombineerd kunnen worden.

bachbloesem flesje

Bachbloesem: Een waterige oplossing met bloemextracten , dat de angst en het stressgevoel vermindert.
Begin zo snel mogelijk met het geven van de bachbloesem, liefst al 2 weken van te voren. Je geeft 3 maal daags 1 cm uit de pipet in de schone bek, dit houdt in dat het dier niet net van te voren heeft gegeten.
€ 13.50 per flesje van 30ml.

 

Puur rustPUUR Rust is een mineralen- en kruidenmengsel. Het zorgt voor meer rust en ontspanning zonder suf te maken. Dit supplement wordt ook gegeven ter ondersteuning bij training van drukke, gespannen, schrikachtige of angstige dieren, in periode na operatie en bij vuurwerk. € 19.95 per pot van 100gram.
thundershirt

Thundershirt: Het Thundershirt is eensoort jasje dat zorgt voor een comfortabele en constante druk rondom de borst waardoor de hond zich beter kan ontspannen en zich beter kan focussen.
Bij mensen wordt deze ‘therapie’ ook toegepast. (massage met drukpunten, mensen met autisme).In Amerika is dit al een groot succes, en nu dus ook via ons verkrijgbaar.
€ 40.- per stuk.

Bij aankoop van 2 van de hierboven genoemde producten bieden wij een korting aan van 10% over het gehele aankoopbedrag. bij aankoop van het hele pakket krijgt u een korting van 20% over het gehele aankoopbedrag.

Mocht uw huisdier extreem angstig zijn op oudejaarsavond kan er als extra toevoeging Alprazolam worden gegeven (dit wordt als uiterst redmiddel gezien).

 

Wij wensen u en uw huisdier(en) een gezellig en veilig oud&nieuw!

vuurwerk plaatje