Video:

Rondleiding

Video:

Tineke Deden

Video:

Geert Bijvoet

Video:

Frits van der Plaat

PCP Zorgplan
Petplan

September + oktober Senioren maanden

September en oktober staan bij onze kliniek in het teken van de senioren.

DSC_0066 (Medium)

Ouder worden gaat met gebreken, deze zijn echter vaak nog uit te stellen of af te remmen. Belangrijk hierbij is onder andere een goede voeding en een regelmatige controle bij de dierenarts.

Het wordt voor een ouder dier steeds moeilijker om de benodigde voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden uit het voedsel te halen en zwaarder voor de organen om dit te verwerken.

Onze praktijk verkoopt speciale voeding dat is aangepast voor senioren: Sanimed Senior

sanimed_senior_3_kgSanimed senior kat

Doordat Sanimed Senior de benodigde voedingsstoffen in hogere en makkelijkere op te nemen vorm aanbiedt, blijft uw huisdier langer fit en gezond.

Mocht u in de actiemaand overschakelen naar de seniorenvoeding van Sanimed dan krijgt u van ons bij aankoop van de 1ste zak een 2de klein verpakking geheel gratis! U kunt natuurlijk altijd eerst een gratis proefverpakking halen aan de balie.

Ook bieden wij in de maanden september en oktober onze ‘senioren-check’ aan voor een speciaal tarief. Het is belangrijk een ouder dier regelmatig te laten controleren, zodat we eventuele problemen tijdig ontdekken en hierdoor dus snel kunnen beginnen met een behandeling. Tijdens deze check wordt uw huisdier nagekeken, we nemen met u de ingevulde Checklist door, de urine wordt onderzocht (daarvoor vragen wij u verse ochtend urine mee te nemen) en we nemen bloed af om de belangrijkste orgaanfuncties te controleren.

old-cat

De ‘senioren-check’ (€ 108.51) bieden we deze maanden aan met 25% korting, dus nu voor € 81.40

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kunt u bellen naar: 030-6661167