Video:

Rondleiding

Video:

Tineke Deden

Video:

Geert Bijvoet

Video:

Frits van der Plaat

PCP Zorgplan
Petplan

Februari maand van de Gebitscontrole

In het kader van de maand van de gebitscontrole hebben wij in februari speciale acties.

* gratis gebitscontrole.

* 15 % korting op het reinigen en polijsten van het gebit (incl. narcose).

* 50 % korting op dentale rontgenfoto´s

* 50 % korting op het gehele assortiment van orozyme

In het kader van de maand van de gebitscontrole organiseren wij in februari speciale gebitsspreekuren.

Dit doen wij omdat gebitsproblemen bij honden en katten erg onderschat worden, wel 4 op de 5 honden ouder dan 3 jaar hebben last van gebitsproblemen, dit kan zijn tandsteen, ontstoken tandvlees of zelf zwaar ontstoken mondholte met rotte kiezen en tanden. Behalve dat het er vaak voor zorgt dat de dieren uit hun bek stinken kan het ook ernstige gevolgen hebben, zoals het verlies van tanden, aantasting van het kaakbot en de aantasting van belangrijke organen doordat de bacteriën in de bek in het bloed terecht komen en zo het hele lichaam doorgaan.

Gebit voor de reiniging:

Gebit na de reiniging:

 

 

Voorkomen is beter dan genezen

Als het gebit van uw huisdier gezond is, is het natuurlijk belangrijk om dit zo te houden, ook na de eventuele gebitsbehandeling moet het gebit door u zelf worden bijgehouden, hieronder staan een aantal verzorgingsproducten

* Kauwstrips, door de speciale enzymen in de strips en het kauwen, helpen de strips mee met het schoonmaken en schoonhouden van het gebit.

* Bucco-fresh, een algenpoeder dat door het voer gegeven wordt, dit verandert de samenstelling van het speeksel waardoor nare luchtjes uit de mondholte afnemen en helpt het tandsteen verminderen en voorkomen.

* Dental croq, smakelijke beloningsbrokjes met dezelfde werking als de Bucco-fresh.