Video:

Rondleiding

Video:

Tineke Deden

Video:

Geert Bijvoet

Video:

Frits van der Plaat

PCP Zorgplan
Petplan

Huisdieren ZorgPlan

BEELD4logo

Wat is het Huisdieren ZorgPlan?

Het Huisdieren ZorgPlan is een gezondheidsprogramma dat het mogelijk maakt de kosten van preventieve zorg voor uw huisdier over een heel jaar te spreiden. U betaald maandelijks een vast bedrag, daarvoor ontvangt uw huisdier onder andere vaccinaties, anti-parasitaire middelen, gezondheidschecks en deskundig advies.

Het Huisdieren ZorgPlan maakt het u gemakkelijk om het welzijn van uw huisdier te bewaken en daarnaast geld te besparen!

Hoe werkt het Huisdieren ZorgPlan?

Door middel van automatische incasso wordt maandelijks een vast bedrag afgeschreven en kunt u, zonder aanvullende kosten, de producten uit het Huisdieren ZorgPlan ophalen in onze kliniek. Daarnaast krijgt u 10% korting op al onze overige producten en diensten. In het Huisdieren ZorgPlan zijn ook regelmatige gezondheidschecks opgenomen, zodat eventuele medische problemen in een vroeg stadium gesignaleerd of zelfs voorkomen kunnen worden.
Het Huisdieren ZorgPlan is geen verzekering, indien gewenst kunt u voor de onvoorziene kosten een verzekering afsluiten.

Wat biedt het Huisdieren ZorgPlan?

* Jaarlijkse basis vaccinatie met algemeen gezondheidsonderzoek
* Extra gezondheidsonderzoek bij dierenarts na half jaar
* Tussentijds consult bij de assistente
* Ontworming
* Vlooien (en teken) behandelingen
* 10% korting op al onze overige producten en diensten

Dierenkliniek Leidsche Rijn heeft een abonnement op maat gemaakt, u kunt deze bekijken door een van de links hieronder aan te klikken:

Plan kat

Plan hond tot 10kg

Plan hond 10-20kg

Plan hond 20-40kg

Plan hond 40-56 kgPlan hond 40-56kg

 

Aanmelden voor het Huisdieren ZorgPlan

Aanmelden is eenvoudig. U vult de schriftelijke overeenkomst in en geeft die af bij ons in de kliniek. De eerste maandelijkse termijn betaalt u in de kliniek, daarna wordt het afgesproken bedrag maandelijks via de bank geïncasseerd. U sluit het Huisdieren ZorgPlan af voor 1 jaar, daarna is het maandelijks opzegbaar.

Print hier alvast uw formulier: HZP formulier

Indien u vragen heeft of wat meer uitleg wilt, kunt u natuurlijk altijd bij een van onze medewerkers terecht.